info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, 1507 CC Zaandam

M

075 - 207 30 02

info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, Zaandam

  1. Home
  2. Transformatieprojecten Flevoland
R

Snelle oplevering

R

Alles-in-één-afbouwbedrijf

R

Directe herstel- en correctiewerkzaamheden

Transformatieprojecten in Flevoland

Yema verzorgt diverse transformatieprojecten in Flevoland. Heeft u een bestaand gebouw dat u wilt laten transformeren? Wilt u bijvoorbeeld een kantorenpand laten ombouwen tot diverse luxe appartementen? Voor ons bedrijf uit Zaandam is geen project te groot. Met volledige controle over de voorzorg, uitvoering én nazorg rekent u op ons als een betrouwbare partner voor uw transformatieproject.

Heeft u een project waar wij mee kunnen helpen?

U schakelt ons in voor zowel grote als kleine transformatieprojecten

Veel leegstaande (kantoor)panden in Nederland zijn uitstekend om te bouwen naar woningen. Het gaat verpaupering tegen en tevens is een transformatie sneller en goedkoper dan nieuwbouw. Bij ons afbouwbedrijf is uw project in juiste handen, wanneer u zoekt naar een partner voor diverse transformatieprojecten. In alle fases van uw project behouden wij de regie en heeft u contact met een vast contactpersoon, waardoor u constant op de hoogte blijft van het proces. Zo zorgen we voor een tijdige en kostenefficiënte oplevering. De werkzaamheden die wij uitvoeren, omvatten onder meer het monteren van systeemplafonds en het plaatsen van scheidingswanden. Ook zorgen wij voor een nette afwerking van de wanden, bijvoorbeeld met een grove spachtelpleister.

Reken op onze expertise

Wilt u ons inschakelen voor uw transformatieprojecten? Reken op onze vakkundigheid en schakel ons direct in door contact met ons op te nemen. Tijdens een kennismaking bespreken we uw project en de mogelijkheden. Ook voor andere diensten rekent u op onze vaklieden. Denk bijvoorbeeld aan systeembouw. Of schakel ons in voor renovatiebouw van een bestaand pand.