info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, 1507 CC Zaandam

M

075 - 207 30 02

info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, Zaandam

Yema

Uw alles in één afbouw bedrijf

Over ons

 

Yema is gevestigd in Zaandam  maar vooral op locatie bij verscheidene projecten in zowel binnen als buitenland. Momenteel werken circa 45 ervaren vaklieden en vormen de motor van de firma. Yema richt zich op een verzameling van werkzaamheden die de afbouw omarmt.   

Hierbij wordt de opdrachtgever ontzien van zowel de montage als materialen die bij deze werkzaamheden komen kijken. Met de ervaring en kennis van een variatie aan projecten bezorgt Yema zijn waarde aan het bouwproces. Yema focust zich ook op de totale transformatie van casco/bestaand naar gebruiksklare ruimte (turn key). Indien u zich kunt conformeren met de kernwaarden van Yema willen wij u met onze passie en professionaliteit van dienst zijn.

Yema werkt met korte lijnen en beschikt over een goed functionerend controle systeem. In onze ogen dient een bedrijf niet alleen goede kwaliteit in de uitvoering van zijn/haar diensten te bieden, maar ook zorg te dragen aan de voor- en nazorg van de uitvoering. Hieronder verstaan wij een kennismakingsgesprek, opname en uitwerking van een offerte van de door U gewenste diensten en indien van toepassing, een contractbespreking en het voorstellen van een vast contactpersoon c.q. inspecteur. Uw vaste contactpersoon c.q. inspecteur zal regelmatig controles lopen en verslag uitbrengen aan het hoofdkantoor. Dit zal de kwaliteit die geleverd wordt ten goede komen en zo kunnen wij de kwaliteit van de werkzaamheden op een hoog peil houden.