info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, 1507 CC Zaandam

M

075 - 207 30 02

info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, Zaandam

  1. Home
  2. Renovatiebouw Flevoland
R

Snelle oplevering

R

Alles-in-één-afbouwbedrijf

R

Directe herstel- en correctiewerkzaamheden

Renovatiebouw in en rondom Flevoland

Wilt u een bedrijf gespecialiseerd in renovatiebouw inschakelen, voor een renovatieproject in Flevoland? Dan zit u goed bij Yema. Door het uitvoeren van allerlei grote en kleine projecten, hebben we bij ons bedrijf uit Zaandam jarenlange ervaring met diverse renovatiewerkzaamheden. U rekent op ons voor de renovatie van uw woning, bedrijfsruimte, kantoor- of winkelpand of ander soort gebouw. Daarbij zorgen we voor een snelle, maar kwalitatieve oplevering volgens uw wensen en behoeften.

Heeft u een project waar wij mee kunnen helpen?

Uw specialist in renovatiebouw

Is uw bedrijfspand verouderd? Of wilt u een winkelpand renoveren? Ons afbouwbedrijf staat voor u klaar. Bij werkzaamheden rondom de renovatiebouw kunt u denken aan timmer- en tegelwerk en het monteren van wanden of plafonds, bijvoorbeeld met kwalitatieve gipsplaten. Tevens zijn wij als bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen en monteren van metalstud. De werkzaamheden die u tijdens uw renovatieproject wilt laten uitvoeren, bespreken we uitvoerig tijdens een kennismakingsgesprek. Op basis van uw wensen en behoeften maken we een offerte voor u op. Na goedkeuring gaan we aan de slag met de uitvoering van uw renovatieproject. We zorgen voor een oplevering binnen de gestelde termijn, waarbij u rekent op een uiterst professionele uitvoering dankzij onze slimme afbouwtechniek.

Plan een afspraak met ons in

Wilt u ons inschakelen voor een renovatieproject? Neem dan direct contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Tijdens de uitvoering van uw project houdt u contact met één aanspreekpunt, wat zorgt voor korte lijnen en overzichtelijke communicatie. Niet alleen zijn wij uw specialist in renovatiebouw, maar ook voor uw transformatieproject in Flevoland schakelt u ons in. Bekijk onze eerdere projecten voor een idee van onze werkzaamheden.