info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, 1507 CC Zaandam

M

075 - 207 30 02

info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, Zaandam

  1. Home
  2. Systeembouw Zaandam
R

Snelle oplevering

R

Alles-in-één-afbouwbedrijf

R

Directe herstel- en correctiewerkzaamheden

Systeembouw in Zaandam

Systeembouw is een bouwmethode waarvan onze vakmensen uit Zaandam veel kennis hebben. Heeft u een project waarvoor u een specialist met kennis van deze methode wilt inschakelen? Yema neemt zowel grote als kleine opdrachten aan. Daarbij rekent u op duidelijke communicatie, korte lijnen en een goed overzicht tijdens de uitvoering van uw project.

Heeft u een project waar wij mee kunnen helpen?

Hoe werkt systeembouw?

Systeembouw is een slimme afbouwmethode, waarbij prefab-bouwonderdelen worden samengevoegd tot een geheel. Wilt u een kantoor- of winkelpand, bedrijfsruimte of ander soort gebouw laten renoveren of verbouwen? Wij helpen u. Voor onze systeembouw gebruiken we onder meer kwalitatieve gipsplaten, welke te gebruiken zijn als vloer, wand of plafondsysteem. Met vele jaren ervaring binnen de sector, zorgen onze experts ervoor dat uw project tijdig opgeleverd wordt. Dankzij onze snelle, maar kwalitatieve manier van werken, is uw project ook kostenefficiënt.

Schakel ons in en reken op volledige ontzorging

Bent u op zoek naar een bedrijf met een specialisatie in systeembouw? Dan schakelt u ons afbouwbedrijf in. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en uw wensen en behoeften door te spreken. Of u nu een groot transformatieproject of een kleine opdracht voor ons heeft: wij gaan graag voor u aan de slag. Bekijk ook eens onze eerdere projecten voor een idee van de werkzaamheden waarvoor u ons benadert.