info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, 1507 CC Zaandam

M

075 - 207 30 02

info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, Zaandam

Diensten

De specialist in grote en kleine afbouw projecten

Yema is gespecialiseerd in droge afbouw van woningen, bedrijfsruimten, kantoorpanden, hotels en onderwijsgebouwen. Door jarenlange ervaring hebben wij specialistische kennis opgedaan waarmee wij elk afbouw project aankunnen.
Wij verzorgen zowel afbouw bij nieuwbouw, renovatie of transformatie van onder meer woningen, hotels, kantoren, scholen, bioscopen en theaters.
Dus of u nou van start gaat met een nieuw vastgoedproject of juist een bestaand gebouw in oude glorie wil renoveren en of transformeren, Bij Yema is uw project in de juiste handen.
Niet te groot voor kleine werken maar zeker ook niet te klein voor grote werken.
Wij geven u graag advies over welk type wand het meest geschikt is voor uw nieuwbouw of renovatieproject.

Voorzorg, uitvoering en nazorg

Door volledige controle over de voorzorg, uitvoering en nazorg laten wij elke fase in het afbouwtraject naadloos in elkaar overvloeien. In alle fases behouden wij de regie waardoor faalkosten minimaal blijven en uw project tijdig opgeleverd wordt.

Directe herstel- en correctiewerkzaamheden

Doordat niet alle gebouwen hetzelfde zijn kan het gebeuren dat we tijdens de afbouw ergens tegenaan lopen. Zo komen we soms schoonheidsfoutjes vanuit de ruwbouw tegen. Dit soort onverwachte tegenslagen zijn soms onvermijdelijk maar met de juiste expertise herstellen en corrigeren wij waar mogelijk direct eventuele obstakels. Zo minimaliseren we vertragingen en leveren we uw project gewoon tijdig op.

Snelheid

Een snelle oplevering met minimale faalkosten maakt elk afbouwproject tot een succes. Door jarenlange ervaring met grote projecten hebben wij expertise opgedaan om elk afbouwtraject snel en kostenefficiënt op te leveren.

Ervaring

Jarenlange ervaring met grote projecten stelt ons in staat om zowel op korte als lange termijn het project te controleren en te monitoren. Doordat wij de regie hebben in elke fase van de afbouw kunnen wij snel accuraat bijsturen. Korte lijnen en de juiste vakmensen geven ons de mogelijkheid uw project continu in beweging te houden. Onze expertise hierin zorgt voor een tijdige en kostenefficiënte oplevering van elk afbouwproject.

De core business van Yema is metal stud. De wanden en plafonds die hiermee geplaatst worden zijn ruimte scheidend en/of woning scheidend dat bestaat uit een stalen frame die wordt voorzien van isolatiemateriaal en wordt afgewerkt met meerdere soorten kwalitatieve gipsplaten, wat kan bijdragen aan hoogwaardige brand-en geluidsoplossingen. Als afwerklaag kan toegepast worden stucwerk, behang of schilderwerk. Yema kan eventueel ook voegwerk aanbrengen tot een vlakheidsklasse-A.

De flexibele wand/plafond systemen voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen tegen zo laag mogelijke kosten, Dit systeem plaatsen we dan ook in projecten waar flexibiliteit en kostenefficiëntie de hoogste prioriteit heeft.
Het is geschikt voor renovatie, nieuwbouw en of transformatie van onder meer woningen, Hotels, kantoren, scholen, bioscopen en theaters.

Door de kennis en expertise in eigen huis en dankzij de intensieve samenwerking met gerenommeerde leveranciers bieden wij als Yema zowel horizontaal als verticaal de beste oplossing in elke situatie.

Aan plafonds worden, terecht, hoge eisen gesteld. Een plafond moet mooi zijn, maar vooral ook geluidswerend, brandwerend, hygiënisch en vochtbestendig. En vanzelfsprekend moet het lang meegaan. Bij ons kunt u kiezen uit een breed assortiment aan plafondsystemen/platen in diverse materialen, kleuren, afmetingen en ophangsystemen. Met jaren lange ervaring in het monteren van systeemplafonds kunnen wij ons een expert noemen die systeemplafonds kan monteren en plaatsen naar uw wensen en behoeftes.
Het plaatsen van vloeren zorgt voor een vlak en naadloze ondergrond die isoleert en beschermd. Van geluid en temperatuur tot brand en vocht, met de juiste vloer blijft elk ongewenst element buiten de deur. Egalisatie maakt ongelijke vloeren weer vlak en waterpas waardoor de vloer klaar is voor de uiteindelijke afwerking. Door gebruik te maken van slimme afbouwtechnieken zorgen wij voor een efficiënte bouw van elk soort vloer.
Vloer- en wandtegels beschermen uw muren en vloeren tegen vloeistoffen zoals water in toiletruimten en opspattend vet in keukens. Met de juiste tegel creëren we een passende uitstraling voor elke ruimte, van professionele keukens tot toiletten in wooncomplexen.
Jarenlange ervaring en diepgaande vakkennis stellen ons in staat om snel, goed en kostenefficiënt tegels te zetten. Door ons brede netwerk bedienen wij elk segment van de markt. Van grootschalige projecten en complexe patronen tot recht door zee tegelwerk. Voor elke klus hebben wij de juiste vakman.
Timmerwerk omvat onder meer het maken van koven, plaatsing van kozijnen, ramen en deuren. Trappen, kasten en andere objecten zoals een receptiebalie of een toonbank behoren ook tot de mogelijkheden.
Stucwerk bepaalt sterk het karakter van een ruimte. Van strakke stijlen zoals glad pleisterwerk en fijne spuitpleister tot robuuste betonstuc en grove spachtelpleister. Van elk van deze stijlen kennen wij de ins- en outs.
Door jarenlange ervaring en het opbouwen van specialistische proceskennis transformeren wij snel, goed en kostenefficiënt elke wand en plafond om tot een saus klaar oppervlak. Naast regulier pleisterwerk hebben wij ruime ervaring met specialistische materialen zoals vochtwerend pleisterwerk of steengaas voor vrij hangende elementen.