info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, 1507 CC Zaandam

M

075 - 207 30 02

info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, Zaandam

  1. Home
  2. Systeemplafonds Flevoland
R

Snelle oplevering

R

Alles-in-één-afbouwbedrijf

R

Directe herstel- en correctiewerkzaamheden

Montage van systeemplafonds in Flevoland

Voor de levering en montage van systeemplafonds in de provincie Flevoland, schakelt u de experts in van Yema. Ons bedrijf uit Zaandam heeft veel ervaring met allerlei projecten rondom de afbouw van diverse gebouwen. Heeft u een pand waarin u een systeemplafond wilt laten plaatsen? Wij nemen dit project graag uit handen.

Heeft u een project waar wij mee kunnen helpen?

Waarom laat u systeemplafonds plaatsen?

Systeemplafonds zorgen niet alleen voor een nette uitstraling van het interieur in uw pand, maar brengen ook andere voordelen met zich mee. Zo zorgt dit flexibele plafondsysteem er onder meer voor dat kabels en ander technisch materiaal handig weggewerkt kan worden tussen de platen van het oude en nieuwe plafond. Tevens werkt dit plafond brandwerend en zorgt het voor een goede geluidsisolatie. Bij ons afbouwbedrijf heeft u keuze uit diverse materialen, kleuren en formaten. Voor u een keuze maakt, komen wij graag bij u langs voor een inventarisatie, zodat u zeker weten de juiste keuze maakt voor de systeembouw in uw pand.

Schakel ons in voor het plaatsen van uw plafond

Met onze slimme afbouwtechniek zorgen we voor een snelle en kostenefficiënte montage van systeemplafonds in diverse panden. Wilt u ons inschakelen voor uw project? Plan direct een kennismakingsgesprek in. U ontvangt een offerte op basis van uw wensen en behoeften, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Wij zorgen voor een gebruiksklare ruimte in allerlei panden. Bekijk ook de andere diensten waarvoor u onze experts inschakelt.