info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, 1507 CC Zaandam

M

075 - 207 30 02

info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, Zaandam

  1. Home
  2. Grove spachtelpleister
R

Snelle oplevering

R

Alles-in-één-afbouwbedrijf

R

Directe herstel- en correctiewerkzaamheden

Grove spachtelpleister

Wilt u uw muren voorzien van een grove spachtelpleister? Yema uit Zaandam maakt het mogelijk. Of u nu een strakke stijl prefereert, of toch voorkeur geeft aan een robuuste stijl: wij kennen de ins en outs van diverse wandafwerkingen. U schakelt ons in voor zowel grote als kleine projecten en rekent daarbij op korte lijnen en een kwalitatieve oplevering.

Heeft u een project waar wij mee kunnen helpen?

Van gladde tot grove spachtelpleister: alles is mogelijk

Stucwerk zorgt voor karakter in een ruimte. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een gladde spachtelpleister met fijne korrel, of gaat u voor een robuuste uitstraling met een grove korrel. Wat uw voorkeur ook heeft: wij zorgen voor een tijdige, nette en kwalitatieve wandafwerking voor uw project. Na het aanbrengen van de structuurverf op uw wanden of plafonds, heeft u de mogelijkheid deze te nog over te schilderen of te witten. Zo leveren wij een gebruiksklare ruimte op.

Bespreek uw wensen met onze vaklieden

Dankzij jarenlange ervaring en opgebouwde specialistische kennis, is ons afbouwbedrijf uw partner voor pleisterwerk. Naast regulier pleisterwerk, zoals een fijne of grove spachtelpleister, schakelt u ons in voor vochtwerend pleisterwerk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Of u nu een transformatieproject heeft, of een ander soort opdracht: wij gaan voor u aan de slag. Aan de hand van uw wensen en behoeften stellen wij een offerte op maat voor u op.