info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, 1507 CC Zaandam

M

075 - 207 30 02

info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, Zaandam

  1. Home
  2. Slimme afbouwtechniek
R

Snelle oplevering

R

Alles-in-één-afbouwbedrijf

R

Directe herstel- en correctiewerkzaamheden

Slimme afbouwtechniek

Met een slimme afbouwtechniek zorgen we bij Yema uit Zaandam voor een goede oplevering van uw project. Heeft u een woning, winkel- of kantoorpand waar u diverse werkzaamheden aan wilt laten uitvoeren? Wij bieden overzicht en controle. Dankzij onze oplossingen bent u verzekerd van een mooi eindresultaat.

Heeft u een project waar wij mee kunnen helpen?

Een mooie afwerking dankzij onze slimme afbouwtechniek

Of u nu een gebruiksklare ruimte wilt laten afbouwen, of een volledig casco wilt voorzien van een mooie afwerking: dankzij onze slimme afbouwtechniek zorgen we voor een mooi resultaat. Wij dragen zorg voor het materiaal en de montage ervan. Dankzij onze brede ervaring, opgedaan bij een variatie aan projecten, zorgt ons afbouwbedrijf voor een kostenefficiënte en tijdige oplevering van uw project. U rekent op ons voor losse opdrachten, zoals het leggen van systeemvloeren. Daarnaast dragen wij zorg voor volledige transformatieprojecten.

Reken op onze vakmensen voor uw project

Wij zijn gespecialiseerd in droge afbouw voor allerlei panden. Van woningen tot bedrijfsruimten; wij nemen diverse projecten aan. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een slimme afbouwtechniek ontwikkeld, waarmee wij ieder project aankunnen. Laat ons weten waar wij u bij kunnen helpen en schakel onze experts in voor diverse diensten. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.