info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, 1507 CC Zaandam

M

075 - 207 30 02

info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, Zaandam

  1. Home
  2. Kwalitatieve gipsplaten
R

Snelle oplevering

R

Alles-in-één-afbouwbedrijf

R

Directe herstel- en correctiewerkzaamheden

Kwalitatieve gipsplaten

Bij Yema gebruiken we kwalitatieve gipsplaten voor het plaatsen en monteren van wanden en vloeren. Heeft u een pand wat u wilt laten verbouwen of renoveren? De vakmensen van ons bedrijf uit Zaandam staan voor u klaar. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u, om samen uw project te laten slagen.

Wilt u een kwalitatieve gipsplaten laten plaatsen?

Wat zijn de voordelen van onze kwalitatieve gipsplaten?

Gipsplaten zijn nog altijd een van de meest gebruikte, kwalitatieve bouwmaterialen. De platen zijn erg licht, waardoor u rekent op een goede en tijdige afbouw. Dit komt doordat onze vakmensen er snel en eenvoudig mee kunnen werken. Wij gebruiken dit materiaal onder andere voor het plaatsen van een metalstud wand. Ook zijn de gipsplaten ideaal te gebruiken als flexibel plafondsysteem. Het materiaal is brandwerend en heeft goede geluidsisolerende eigenschappen. Dat maakt het bouwmateriaal uitermate geschikt voor gebruik in kantoor- en winkelpanden en andere bedrijfsruimtes.

Neem contact met ons op voor een afspraak

Wilt u een constructie van kwalitatieve gipsplaten laten monteren tijdens uw renovatieproject in Zaandam? Of u nu een groot of een klein project heeft; ons afbouwbedrijf neemt uw opdracht graag aan. Benader ons voor meer informatie over onze werkwijze en profiteer van korte lijnen en goede voor- en nazorg van de uitvoering.