info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, 1507 CC Zaandam

M

075 - 207 30 02

info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, Zaandam

  1. Home
  2. Metalstud Zaandam
R

Snelle oplevering

R

Alles-in-één-afbouwbedrijf

R

Directe herstel- en correctiewerkzaamheden

Een metalstud wand laten plaatsen in Zaandam

Het plaatsen van metalstud wanden in Amsterdam en omgeving, is de kernactiviteit van Yema uit Zaandam. Wilt u een wand van dit materiaal laten plaatsen, bijvoorbeeld om een ruimte onder te verdelen in meerdere kamers? Dan zit u bij ons goed. Onze plafondsystemen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij zorgen voor een kostenefficiënte plaatsing van de metalstud wanden, waarbij u rekent op een tijdige en goede oplevering.

Wilt u een metalstud wand laten plaatsen?

Wat zijn de mogelijkheden van een metalstud wand?

Metalstud wanden zijn eenvoudig te monteren en worden vaak ingezet om een ruimte onder te verdelen in meerdere kleine ruimtes. Zo creëert u bijvoorbeeld eenvoudig een nieuw kantoor in uw bedrijfspand. Een van de kenmerken van een metalstud wand is dat er geen gewicht op rust. Dat betekent dat het geen dragende muur is. De wand van metalstud bestaat uit een stalen frame, dat wordt voorzien van isolatiemateriaal. Daarna wordt deze afgewerkt met kwalitatieve gipsplaten. Op deze manier zorgt een metalstud wand voor optimale brandwering en goede geluidsdemping. Om een gebruiksklare ruimte aan u op te leveren, zorgen wij ook voor een nette afwerking van de wand.  Denk bijvoorbeeld aan strak stucwerk.

Reken op onze vakmensen voor het plaatsen van een scheidingswand

Heeft u extra ruimtes nodig binnen uw bedrijfspand? Kies er dan voor om een metalstud wand te laten plaatsen door ons afbouwbedrijf. Dankzij onze jarenlange ervaring en goede samenwerking met gerenommeerde leveranciers, laat u uw project met een gerust hart aan onze vakmensen over. Reken op ons voor diverse projecten in onder meer systeembouw. Bekijk de diensten waarvoor u ons inschakelt en neem direct contact met ons op.