info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, 1507 CC Zaandam

M

075 - 207 30 02

info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, Zaandam

  1. Home
  2. Transformatieprojecten Zuid-Holland
R

Snelle oplevering

R

Alles-in-één-afbouwbedrijf

R

Directe herstel- en correctiewerkzaamheden

Transformatieprojecten in Zuid-Holland

Bij Yema voeren wij diverse transformatieprojecten uit in Zuid-Holland. Ons bedrijf uit Zaandam heeft jarenlange ervaring opgedaan in het uitvoeren van allerlei projecten, zowel klein als groot. Wij focussen ons onder meer op de totale transformatie van casco of turn-key projecten. Zo zorgen we ervoor dat een bestaand gebouw een nieuwe functie krijgt.

Heeft u een project waar wij mee kunnen helpen?

Wat voor transformatieprojecten voeren wij zoal uit?

Met onze transformatieprojecten zorgen we voor een nieuw bestemmingsplan voor leegstaande (kantoor)panden. Heeft u een pand wat u wilt laten transformeren, bijvoorbeeld naar nieuwe woningen? Bij ons afbouwbedrijf helpen wij u graag. Of u nu een leeg casco heeft, of een gebruiksklare ruimte wilt laten transformeren: met onze vele jaren ervaring weten wij van ieder project een succes te maken. Zo zorgen wij met een slimme afbouwtechniek voor een kostenefficiënte transformatie van uw pand. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van metalstud wanden.

Benader ons voor een offerte

Voor verschillende transformatieprojecten schakelt u ons in. U rekent op een vast contactpersoon die u van begin tot eind op de hoogte houdt van de ontwikkelingen. Wij nemen u op de voet mee gedurende het proces. Heeft u een pand wat u niet wilt laten transformeren, maar wel wilt laten renoveren? Schakel ons dan in voor een renovatieproject in Zuid-Holland. Neem contact met ons op voor meer informatie.