info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, 1507 CC Zaandam

M

075 - 207 30 02

info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, Zaandam

  1. Home
  2. Renovatieprojecten Zuid-Holland
R

Snelle oplevering

R

Alles-in-één-afbouwbedrijf

R

Directe herstel- en correctiewerkzaamheden

Renovatieprojecten in Zuid-Holland

Voor het uitbesteden van renovatieprojecten in Zuid-Holland rekent u op Yema. De vakmensen van ons bedrijf uit Zaandam zorgen met een slimme aanpak voor een snelle, goede en tijdige oplevering van uw project. U rekent daarbij op een realisatie met minimale kosten. Of u nu een klein of groot project wilt laten uitvoeren: wij nemen de opdracht graag uit handen.

Heeft u een project waar wij mee kunnen helpen?

Voor welke renovatieprojecten schakelt u ons in?

Van het monteren van vloeren en plafonds, tot het plaatsen van metalstud wanden: wij nemen allerlei werkzaamheden voor onze rekening. Hierdoor schakelt u ons in voor diverse renovatieprojecten. Is uw pand toe aan een vernieuwing? Vertel ons uw wensen en behoeften, dan gaan wij voor u aan de slag. U rekent daarbij op continue communicatie met een vast contactpersoon. Zo geeft u uw project met een gerust hart uit handen. Wij kunnen onder meer systeemplafonds monteren en ook voor timmerwerk schakelt u ons in. Heeft u een pand dat u niet wilt laten renoveren, maar volledig wilt transformeren? Ook voor een transformatieproject in Zuid-Holland rekent u op ons.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de renovatieprojecten waarvoor u ons afbouwbedrijf inschakelt? Neem direct contact met ons op. Wij nemen uw volledige opdracht uit handen. Daarbij rekent u op goede voor- en nazorg van de uitvoering. Na een kennismakingsgesprek ontvangt u een offerte gebaseerd op uw wensen en behoeften. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Bekijk ook eens onze eerdere projecten voor een idee van onze werkzaamheden.