info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, 1507 CC Zaandam

M

075 - 207 30 02

info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, Zaandam

  1. Home
  2. Systeemplafonds Zaandam
R

Snelle oplevering

R

Alles-in-één-afbouwbedrijf

R

Directe herstel- en correctiewerkzaamheden

Systeemplafonds laten monteren in Zaandam

Bij Yema hebben we veel ervaring met het plaatsen van systeemplafonds in en rondom Zaandam. Bij ons bedrijf uit Zaandam richten we ons op het kostenefficiënt, snel en professioneel plaatsen van zowel systeemwanden als plafonds. Schakelt u ons in, dan rekent u op korte lijnen, waarbij we u gedurende het hele project op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Uw vaste contactpersoon zorgt voor een goede voor- en nazorg rondom uw project.

Heeft u een project waar wij mee kunnen helpen?

Welke voordelen hebben systeemplafonds?

Naast dat systeemplafonds eenvoudig te monteren zijn, zijn ze geluids- en brandwerend en vergen ze weinig onderhoud. Ook maken deze flexibele plafondsystemen het mogelijk om installatietechniek op een handige manier weg te werken. Dit maakt deze plafonds, net als systeemwanden, dan ook de ideale oplossing voor het mooi afwerken van een ruimte. Bij ons afbouwbedrijf heeft u keuze uit diverse materialen, afmetingen en kleuren. Zo zorgen we ervoor dat de plafonds en systeemwanden aansluiten op uw wensen en behoeften. Dankzij jarenlange ervaring en een slimme afbouwtechniek zorgen we voor een snelle en efficiënte plaatsing van uw systeemplafonds.

Bekijk onze diensten en schakel ons direct in

Wilt u een specialist op het gebied van systeembouw inschakelen voor het monteren van stevige plafonds en kwalitatieve systeemwanden? Wij nemen dit project graag uit handen. Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken en profiteer van de voordelen die systeemplafonds en -wanden met zich mee brengen. Wij zorgen voor een gebruiksklare ruimte in uw (bedrijfs)pand. Bekijk onze eerdere projecten om een idee te krijgen van onze werkzaamheden.