info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, 1507 CC Zaandam

M

075 - 207 30 02

info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, Zaandam

  1. Home
  2. Flexibel plafondsysteem
R

Snelle oplevering

R

Alles-in-één-afbouwbedrijf

R

Directe herstel- en correctiewerkzaamheden

Een flexibel plafondsysteem

Wilt u een flexibel plafondsysteem laten monteren in uw pand? Dankzij jarenlange ervaring durven wij ons bij Yema uit Zaandam een expert te noemen in het monteren van allerlei plafonds. Wij voeren zowel grote als kleine projecten uit, waarbij u ervan uit kunt gaan dat uw opdracht met goede controle en professionele bekwaamheid wordt uitgevoerd.

Wilt u een flexibel plafondsysteem laten plaatsen?

Een flexibel en eenvoudig te monteren plafondsysteem

Een plafond zorgt, net als de wandafwerking, voor de uitstraling van een ruimte. Daarom heeft u bij ons keuze uit een breed assortiment aan plafondsystemen. Zo kiest u zelf het materiaal, de kleur, de afmetingen en het ophangsysteem. Wilt u bijvoorbeeld een plafond van metalstud laten monteren? Dit plafondsysteem is zeer flexibel, eenvoudig te plaatsen en kostenbesparend. Tevens zorgt dit systeem voor een goede brand- en geluidswering en gaat het jaren mee.

Laat onze professionals uw plafond plaatsen

Een flexibel plafondsysteem dat tevens zorgt voor een stijlvolle uitstraling van uw ruimte: dat bereikt u met onze plafonds van kwalitatieve gipsplaten. Geef uw wensen en behoeften aan onze experts door, dan gaan wij voor u aan de slag. Bij ons afbouwbedrijf heeft u verschillende mogelijkheden. Bekijk daarom eens onze eerdere projecten voor een mooi overzicht van onze werkzaamheden en de opties.