info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, 1507 CC Zaandam

M

075 - 207 30 02

info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, Zaandam

  1. Home
  2. Transformatieprojecten Zaandam
R

Snelle oplevering

R

Alles-in-één-afbouwbedrijf

R

Directe herstel- en correctiewerkzaamheden

Transformatieprojecten in de regio Zaandam

Bij Yema hebben we veel ervaring in het uitvoeren van allerlei transformatieprojecten, zowel in onze vestigingsplaats Zaandam als de rest van Noord-Holland en daarbuiten. Veel panden in Nederland staan leeg. Vanwege de grote vraag naar nieuwe woningen zijn wij daarom gespecialiseerd in deze zogenoemde transformatieprojecten. Onze vaklieden hebben veel ervaring met het transformeren van allerlei panden, zodat deze een nieuw bestemmingsplan krijgen.

Heeft u een project waar wij mee kunnen helpen?

Voor welke transformatieprojecten schakelt u ons in?

Om onnodige sloop te voorkomen, wordt vaak gekozen om leegstaande panden te transformeren naar een nieuw bestemmingsplan. Bij deze transformatieprojecten kunt u denken aan oude, leegstaande kantoorpanden die worden omgetoverd tot luxe appartementen, of lege winkelpanden die worden omgebouwd tot moderne woningen. Wij voeren diverse werkzaamheden uit. Zo zorgen wij onder meer voor:

Met deze werkzaamheden zorgen wij voor de oplevering van een gebruiksklare ruimte.

Schakel ons in voor transformaties in de bouw

Wilt u een afbouwbedrijf inschakelen voor uw transformatieprojecten? Wij nemen deze opdracht graag aan. Bekijk onze diensten en neem direct contact met ons op om uw wensen te bespreken. Aan de hand van uw behoeften stellen wij een offerte op maat voor u op, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Tijdens de uitvoering van uw project rekent u op een goed controlesysteem en gerichte communicatie met een vast contactpersoon. Wij gaan graag voor u aan de slag om uw bestaande pand een geheel nieuwe bestemming te geven!