info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, 1507 CC Zaandam

M

075 - 207 30 02

info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, Zaandam

  1. Home
  2. Renovatieproject Zaandam
R

Snelle oplevering

R

Alles-in-één-afbouwbedrijf

R

Directe herstel- en correctiewerkzaamheden

Renovatieproject in Zaandam

Yema is uw partner voor ieder renovatieproject in de omgeving van Zaandam. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in de sector. Dankzij de opgedane kennis zorgen wij voor een tijdige oplevering en een goed eindresultaat van uw project. U rekent daarbij op hoge kwaliteit en korte lijnen, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang.

Heeft u een project waar wij mee kunnen helpen?

U rekent op ons voor zowel een groot als klein renovatieproject

Heeft u een verouderde bedrijfsruimte gekocht, of wilt u een pand laten verbouwen om een andere reden? Of u nu een groot of klein renovatieproject heeft: ons afbouwbedrijf staat voor u klaar. Daarbij rekent u op ontzorging gedurende het gehele traject, van advies tot oplevering. Wij realiseren uw renovatie binnen de aangegeven termijn, waarbij u contact heeft met een vast aanspreekpunt. Wilt u de vloeren aanpakken, of de wanden laten voorzien van vakkundig stucwerk? Wat voor werkzaamheden u ook wilt laten uitvoeren: u schakelt ons in voor allerlei diensten.

Benader ons en plan uw kennismakingsgesprek in

Dankzij onze werkwijze verzekeren wij u van goede kwaliteit bij de oplevering van uw renovatieproject. De gebruiksklare ruimte kan hierna direct in gebruik worden genomen. Wilt u een pand liever helemaal laten verbouwen? Ook voor allerlei transformatieprojecten in Zaandam schakelt u ons in. Neem contact op met onze experts en plan direct uw kennismakingsgesprek in.