info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, 1507 CC Zaandam

M

075 - 207 30 02

info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, Zaandam

  1. Home
  2. Wandafwerking Zaandam
R

Snelle oplevering

R

Alles-in-één-afbouwbedrijf

R

Directe herstel- en correctiewerkzaamheden

Wandafwerking in en rondom Zaandam

Yema is uw partner in wandafwerking, zowel in als buiten Zaandam. Wij hebben jarenlange ervaring met grote projecten en richten ons op werkzaamheden rondom de afbouw van (bedrijfs)panden. Als opdrachtgever wordt u volledig ontzien van zowel het leveren als het monteren van de materialen die bij onze werkzaamheden komen kijken.

Heeft u een project waar wij mee kunnen helpen?

Wat is wandafwerking?

Wandafwerking zorgt ervoor dat uw ruimte karakter krijgt. Bij oplevering van een project zijn de wanden vaak nog volledig kaal. Wij zorgen ervoor dat deze wanden mooi worden afgewerkt. Dit doen we onder meer met stucwerk van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan een strakke stijl, robuuste betonstuc of een grove spachtelpleister. Het pleisterwerk wordt door onze vakmensen op een professionele manier aangebracht. U rekent bij ons op een kostenefficiënte oplossing, waarbij wij zorgen voor een tijdige oplevering van uw afbouwproject.

Reken op onze vakmensen

Heeft u een (bedrijfs)pand dat u wilt voorzien van een nette wandafwerking? Schakel dan de specialisten van Yema in. U rekent bij ons op korte lijnen en een vast contactpersoon, waardoor we zorgen voor een goede kwaliteit van de uitvoering waarbij u constant op de hoogte bent van het proces. Of u nu een los project heeft, of een volledig transformatieproject, wij helpen u graag. Bekijk onze diensten en neem direct contact met ons op.