info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, 1507 CC Zaandam

M

075 - 207 30 02

info@yema-afbouw.nl

Ronde Tocht 28, Zaandam

  1. Home
  2. Metalstud Utrecht
R

Snelle oplevering

R

Alles-in-één-afbouwbedrijf

R

Directe herstel- en correctiewerkzaamheden

Metalstud wand laten plaatsen in Utrecht

Heeft u een pand waarin u een metalstud wand wilt laten plaatsen, in de omgeving van Utrecht? Dan schakelt u de experts van Yema uit Zaandam in. Of u nu een groot of klein project heeft: wij ontzorgen u volledig. Tijdens de plaatsing van uw metalstud wand behoudt u contact met één aanspreekpunt. Deze korte lijnen zorgen voor een duidelijk overzicht en controle over uw project.

Wilt u een metalstud wand laten plaatsen?

Waarom laat u een metalstud wand plaatsen?

Bij ons bedrijf hebben we veel ervaring met werken met metalstud in Zaandam en ver daarbuiten. Het plaatsen van een metalstud wand brengt vele voordelen met zich mee. Zo rekent u onder meer op:

  • Betere geluidsisolatie
  • Hogere brandveiligheid
  • Minder risico op scheurvorming

Naast dat deze wanden onder meer ingezet worden als voorzet- of binnenwand, zijn ze ook ideaal als scheidingswand. Zo creëert u bijvoorbeeld extra ruimtes in uw kantoor- of winkelpand. Ook in tijdelijke constructies wordt regelmatig gekozen voor een metalstud wand. Tevens kan het materiaal gebruikt worden als flexibel plafondsysteem.

Schakel ons in voor het plaatsen van wanden en plafonds

Bent u op zoek naar een specialist in systeembouw in Utrecht? De vaklieden van ons afbouwbedrijf nemen uw project graag uit handen. Wij zorgen voor een tijdige en kwalitatieve montage van uw metalstud wand of plafond. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw renovatieproject te bespreken. Bekijk ook eens onze eerdere projecten om een idee te krijgen van onze werkzaamheden.